Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Лидерът на партия Воля Веселин марешки призна в ефира

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЛидерът на партия Воля Веселин марешки призна в ефира
Коментари Харесай

Марешки: Не съм по-лош от Радев, без БСП щеше да е с по-слаб резултат от мен. Пикът на Слави мина

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Лидерът на партия Воля Веселин марешки призна в ефира на " Нова телевизия ", че най-вероятно няма да се кандидатира за президент, както преди три години.

" Аз апетити съм имал дотолкоз, доколкото ми е забавно надпреварата. И не мисля, че съм по-слаб примерно от господин Радев. Изборите го демонстрираха. Ако той беше без поддръжката на Българска социалистическа партия щеше да има по-слаб резултат от мен, като безусловно свободен претендент, както се явих. Но моят сан в страна е на четвърта позиция, след първите трима - премиера президента и ръководителя на Народното събрание. Първите трима са като пандизчии, вървят с защита. Аз съм свободен човек и не желая да си предизвиквам това, тъй че най-вероятно няма да чакам в това съревнование ", сподели той.

Запитан дали се тормози, че в случай че Слави Трифонов влезе в политиката, ще дръпне гласове от Воля, Марешки отговори: " Абсурдно е. Ако Слави Трифонов беше в нашите ниши, той нямаше до момента да не се появява. Досега щеше да се е появил. Аз от дълго време съм го споделил, в този момент го споделят и доста социолози, че пикът му е минал и че действително той няма изобщо да излезе на политическата сцена, тъй като няма действителни шансове да реализира добър резултат. Да, той има шансове да прескочи 4-процентовата политическа преграда и какво от това. Аз мисля, че в случай че изобщо той има упоритости, не това е упоритостта му - да бъде следващата патерица на Борисов ".

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР